Logo Design by FlamingText.com
 Logo Design byFlamingText.com
 ΔΩΡΗΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ image
 ΣΤΕΙΛΕ Π.Μ. image
 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ CHAT image

image

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

10-12-2011 έως 17-12-2013

134.981 επισκέπτες
Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 186, στις Τετ Σεπ 17, 2014 8:53 pm
Πρόσφατα Θέματα
» Προσλήψεις Αναπληρωτών 2017-18
από Admin Τετ Οκτ 25, 2017 1:20 pm

» Προσλήψεις αναπληρωτών 2016-17
από Admin Πεμ Απρ 27, 2017 6:29 pm

» Αιτήσεις αναπληρωτών 2017-18
από Admin Παρ Απρ 14, 2017 8:29 pm

» Προσλήψεις αναπληρωτών στην Ενισχυτική Διδασκαλία
από Admin Τρι Δεκ 13, 2016 4:36 pm

» Αιτήσεις αναπληρωτών 2016-17
από Admin Δευ Οκτ 03, 2016 6:54 pm

» δίχρονα φωνήεντα
από Admin Τετ Ιουλ 06, 2016 4:19 pm

» Προσλήψεις αναπληρωτών 2015-16
από Admin Σαβ Απρ 09, 2016 2:45 pm

» μετάφραση στα αρχαία
από coniecit Κυρ Ιαν 31, 2016 6:35 pm

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΔΙΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ
ΥΛΙΚΟ/DOWNLOAD


Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Μαϊος 26, 2018 6:57 pm

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ
ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΣΑΣ ΖΗΤΗΤΑΙ EMAIL , ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (κατά προτίμηση λατινικοί χαρακτήρες - μικρογράμματη γραφή). ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ NORMAL ΤΟΤΕ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΤΑΤΕ ΕΝΑ LINK ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΤΑΤΕ "ΣΥΝΔΕΣΗ" ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΟΥΜ" ΚΑΙ ΠΑΝΩ "ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ".
Ανακαλύψτε τις σημαντικές δυνατότητες της διαδικτυακής επικοινωνίας. Καλή Περιήγηση !